3× circus:

Camille Paycha & Ruben Mardulier / Hélaba Compagnie,

Nick van der Heyden,

Michiel DeprezCamille Paycha & Ruben Mardulier / Hélaba Compagnie:
I ate the entire fruitsalad
I ate the entire fruitsalad speelt zich af in een modern Hof van Eden. Een metalen citroenboom siert het podium, samen met een ijzeren tafel, een computer en een boeket bloemen. Camille en Ruben proberen te begrijpen wat het betekent om Adam en Eva te zijn, samen gaan zij op zoek naar de antwoorden: Ontmoet God Google...


Nick van der Heyden:
Project JB

Gespecialiseerd in handstanden vertaalt Nick van der Heyden het werk van Jheronimus Bosch in deze solo-voorstelling naar het hedendaagse circus. Project JB speelt met de elementen van een drieluik: het licht transformeert door verleiding naar het derde luik, duisternis. De combinatie van verschillende circuselementen creëert een ijzersterk beeld.

Na het zien van zijn eerste circusvoorstelling weet Nick het zeker, hij wil acrobaat worden. Project JB komt aan als zweepslag en speelt met je geweten.


Michiel Deprez:
​Spectrum (première)

Spectrum is een circusvoorstelling gebouwd rond gips en hoe dat kan bedekken en immobiliseren. Het is een voorstelling met jongleren en beweging waarin gezocht wordt naar contrasten; dogmatisch/open, monochroom/polychroom, orde/chaos. Geïnspireerd door Hiëronymus Bosch raakt het aan thema’s als vrijheid, vergankelijkheid en levensvreugde.

vr 8 apr /

Drie circusvoorstellingen op een avond. Met een première! Al deze makers studeerden af aan de Academy for Circus and Performance Art (ACaPA) met elk hun eigen specialisatie.

20.00u

Lees meer..

CIRCUS