Op zo 10 apr vanaf 16.30 uur kan TilburgsAns gratis gedownload worden vanaf www.tilburgsans.nl. Vóór die tijd, vanaf 14.30 uur vieren we dit heugelijke feit alvast in De NWE Vorst met optredens van Ko de Laat, Thomas Pieters, Ferry van de Zaande, Martin Beversluis, Thomas van Geelen, Ulrike Doszman, dj Sampelmans en Paul van Kemenade die allen hun visie op TilburgsAns zullen geven.

TilburgsAns, eigenzinnig als ze is, zal het je niet makkelijk maken om bijvoorbeeld ‘tot ziens’ te typen; woorden met deze strekking verandert ze steevast in 'houdoe'. Ook de speciale Pict-versie verrast de schrijver; als deze de naam intikt van typisch Tilburgse begrippen, zoals Willem II, Westpoint, 013, De Pont, lindeboom, dèùf en kroepoekdak veranderen deze woorden automatisch in pictogrammen van de betreffende personen of gebouwen. 

Voor de financiering van dit bijzondere project door (typo)grafisch vormgever Sander Neijens en illustrator Ivo van Leeuwen, worden onder andere letters ter adoptie aangeboden. En met succes; 100 letters, cijfers, leestekens en accenten zijn reeds geadopteerd door bedrijven, culturele organisaties en particulieren.

Meer weten:
www.tilburgsans.nl
www.facebook.com/tilburgsans
https://twitter.com/tilburgsans

​zo 10 apr /Met grote trots kondigen wij de geboorte aan van TilburgsAns, een rauw, verrassend, experimenteel en humorvol lettertype gebaseerd op het karakter van de stad Tilburg.

14.30

Lancering:

Aangenaam TilbursAns

Lees meer..

LANCERING