Fo​​​​r kids!

Deze maand start niet alleen weer de leukste kinderclub van Tilburg, maar gaat er ook een splinternieuwe voorstelling van theatergezelschap HUT in première!

30 januari - HUT: Flopnik

Flopnik is een lelijk monstertje dat op weg is naar Tilburg... en iedereen vindt daar wat van.
De burgemeester verklaart dat Flopnik een gratis logeerplek mag - maar niet in het burgemeestershuis natuurlijk. Iemand bakt alvast een taart, iemand anders zet stiekem bordjes neer om Flopnik de verkeerde kant op te wijzen. Het blijkt moeilijk om niet bang te zijn van een monstertje dat je nog nooit hebt gezien. Maar komt hij nou nog wel?
Flopnik zelf heeft er intussen helemaal geen vertrouwen in dat de mensen in Tilburg aardig tegen hem zullen doen.

Hut maakt kindercabaret over angst voor de vreemdeling! Van al onze goeie oude redenen om ons van den domme te houden of de wijste te tonen is er niet één meer overgebleven. Afzijdig of op de vlakte - Hut is er niet meer te vinden.

Flopnik!

Met dank aan Maarten Bokslag, Anja Reinhardt, Jan Zobel, Lisah maakt Roezemoes, Zerline Weideveld, Jeroen Verdonck, Theater De NWE Vorst, Pietjan Dusee, Bregtje Radstake e.a.


30 januari tm 9 april - VORSTBENDE
De VorstBende is de meest avontuurlijke club van Tilburg voor vorsten en vorstinnen tussen de 6 en 12 jaar. Van 30 januari tot 9 april 2016 komen we op vijf zaterdagen en één zondag bij elkaar. We doen dan allerlei leuke dingen die te maken hebben met theater en film. Soms maken we een echt toneelstuk, soms dansen we allemaal als kikkers of we maken een echt filmpje! Ook gaan we samen kijken naar de meest bijzondere voorstellingen in ons theater en we gaan samen naar een voorstelling bij onze vrienden van Theaters Tilburg.

Onze twee super leuke docenten Karlijne en Anouk gaan graag samen met jou aan de slag!
Doe je mee?
De eerste bijeenkomst van de VorstBende is op zaterdag 30 januari om 14.00 uur. We maken dan op een hele speciale manier kennis met elkaar en gaan daarna samen naar de voorstelling Flopnik.
Het hele programma van de VorstBende vind je hier. Daar staat ook het inschrijfformulier dat je kunt invullen of opsturen. 

Willen je ouders, broers, zussen of vriendjes ook graag naar de voorstelling? Zij kunnen dan een kaartje kopen. Jij als VorstBende lid mag dan natuurlijk gratis!

i

De leukste bende
​van Tilburg

Kindercabaret over vreemdelingenangst

30 jan t/m 9 apr

30 jan / 15.30

Lees meer