Een nieu­­­­­­­­­­­­­­­­­­w jaar met nieuwe kansen. Ons voornemen? Nóg meer ruimte voor jonge ma­­­­­­­­­kers. In onze zalen laten we zoveel mogelijk nieuw werk zien en in de vrije ruimtes bieden we repetitieplek. Ook gebruiken we ons pand nog meer samen met gelijkgestemde organisaties in de stad. De kamertjes van De NWE Vorst worden tot de nok toe gevuld met nieuwe huisgenoten. We heten Incubate, Pop Up Cinema, Tilt en MCKX van harte welkom. 

Het programma van januari is een mooie mix van oud en nieuw. Je bent welkom bij de première van United Cowboys en bij de première van de kindervoorstelling van HUT. Ook is er een mooi dubbelprogramma vanwege het 15-jarig bestaan van WArd/waRD – Ann Van den broek. Fan van mooie theaterteksten? Rob de Graaf schreef voor zowel Dood Paard als voor De Gemeenschap twee zeer uiteenlopende maar mooie teksten. Met één ticket naar van alles op één avond? Dan is de L´Avventura ideaal. Lees meer over het programma in dit magazine.

AGENDA
In dit online magazine geven we ruimte aan een aantal programmaonderdelen en aan een aantal mensen die we graag aan het woord laten. We geven dus niet ons hele programma weer. Als je dat juist wel wilt zien, kun je terecht op onze website.


​​​VOORDEEL
Ben je geen dief van je eigen portemonnee? Koop dan je tickets vóór de eerste van de maand waarin de voorstelling speelt. Wie vroeg boekt, krijgt 3 euro korting op ons reguliere programma!
Nóg meer voordeel? Schaf dan de VorstVrij pas aan! Voor 120 euro kun je dit seizoen gratis naar ons reguliere programma. Meer weten? Check hier!

Veel leesplezier!

Wil je wat vragen of heb je een goed idee voor dit magazine?
Laat het ons weten via: publiciteit@denwevorst.nl

​​

JANUARI