MAART
Maart roert zijn staart… Nou, wij ook! Premières, circustheater, literatuur, dans, theater, muziek, beeldende kunst; er is van alles wat deze maand. In dit magazine gaan we iets dieper in op de wereld van Michiel Deprez die vr 3 mrt in première gaat met zijn voorstelling Piste en op het dansidioom van Hilde Elbers die première heeft op do 10 mrt met A Manual for Walking. En dan hebben we nog een bijzondere L'Avventura-avond met o.a. de première van Weiss van Ulrike Doszmann. We hebben het over de verloren zielen van Likeminds/Mustafa Duygulu, over de wereld van de 8-jarige Nino en zijn konijn Bobby en we belanden op een mini-filmset in TAK van Comp Frieda/Froe Froe. En maart is de maand van het Tilt Festival; Ellen Deckwitz tipt en schrijft! Veel leesplezier!

AGENDA
In dit online magazine geven we ruimte aan een aantal programmaonderdelen en aan een aantal mensen die we graag aan het woord laten. We geven dus niet ons hele programma weer. Als je dat juist wel wilt zien, kun je terecht op onze website.

VOORDEEL
Ben je geen dief van je eigen portemonnee? Koop dan je tickets vóór de eerste van de maand waarin de voorstelling speelt. Wie vroeg boekt, krijgt 3 euro korting op ons reguliere programma! Nóg meer voordeel? Schaf dan de VorstVrij pas aan! Voor 120 euro kun je dit seizoen gratis naar ons reguliere programma. Meer weten? Check hier!

Veel leesplezier!

Wil je wat vragen of heb je een goed idee voor dit magazine? Laat het ons weten via: publiciteit@denwevorst.nl​​