​​
Een bijzondere samenwerking tussen de kunstzinnige talenten van Han Stubbe (DAAU) en theatergezelschap Cie. Covar. 
Geluid en tekst vloeien samen in een elektronische poëzievoorstelling waarin taal en actualiteit hun eigen plek hebben.


"Een duizelingwekkend knappe voorstelling, hier zijn jonge makers aan het werk die welbewust nieuwe wegen zoeken én vinden, zonder concessies of gemakzucht." Zo schreef de pers over Medea relux (destijds te zien op Festival Cement) van Cie. COVAR.


Echomaker MT & Cie.
​Covar: 
​Adult World.
​(Première)

Echomaker MT & Cie. Covar
​Adult World.
​(Première)

 ​
In Adult World maken we kennis met Jennie, een jonge Amerikaanse vrouw, getrouwd met een succesvolle, drukbezette zakenman. Tijdens de eerste jaren van haar huwelijk worstelt ze met twijfels over haar seksuele techniek. De nachtelijke tripjes van haar echtgenoot naar kantoor en de gesloten deur van zijn werkkamer lijken haar twijfels te bevestigen. In een wanhopige poging haar huwelijk te redden onderneemt ze een reeks acties waarbij ze de ware aard van haar man leert kennen.

De tragikomische muziektheatervoorstelling Adult World gaat over de eenzaamheid van de mens. De obsessie, het onvermogen te communiceren, de pragmatische keuze voor de leugen en de prijs die je daarvoor betaalt. Groteske personages, absurde humor en vreemde klankenrijkdom geven de uithoeken van Jennie’s wereld gestalte.

Adult World is gebaseerd op het gelijknamige, korte verhaal van de Amerikaanse schrijver en cultidool David Foster Wallace. Wallace is vooral bekend door zijn ro­man Infinite Jest, een parodiërende toekomstroman over Amerika. Adult World verscheen in 1999 als onderdeel van de verhalenbundel Brief Interviews with Hideous Men.

​​Een muziektheaterproductie van Echomaker MT & Cie Covar, tekst David Foster Wallace, met Peter Seynaeve, Julia Ghysels & Louis van der Waal, muziek & elektronica: Han Stubbe & Hannes d’Hoine.

video-play-button

vr 11 sep /

20.30

lees meer...

i

‘De jonge echtgenote vond haar man zonder meer een fantastische liefdespartner, zorgzaam en attent en onzelfzuchtig en viriel en lief, veel beter dan ze wellicht verdiende;​ en terwijl hij sliep of wanneer hij midden in de nacht opstond om te zien wat de buitenlandse markten deden en het licht in de badkamer naast hun slaapkamer aanknipte en haar onbedoeld wakker maakte (in die eerste jaren sliep ze licht, besefte ze later), lag de vrouw vooral over zichzelf te tobben, klaarwakker in hun bed.’

Bekijk de teaser