MEI
In het staartje van het seizoen­­­­­­­­­­ hebben we nog een mooi programma klaar staan. Theaterfestival De Koffer brengt tijdens de 16de editie van hun festival maar liefst zeven voorstellingen in onze kleine zaal. De mei-editie van het vernieuwde Incubate Festival opent in De NWE Vorst op vrijdag 13 mei. ­­­Speciaal voor het festival boekten wij het lovend ontvangen We might as well fail van het KIP. In de première Zu den Sachen Selbst zoomt Cie. Perelman in op subjectiviteit vs objectiviteit. Daar wilden wij alles van weten en we onderwierpen ze aan een vragenvuur. Theatermaker Casper Vandeputte maakte met Fit to Fly een voorstelling over grenzen. Logischerwijs ­vroegen we hem daarom de maandelijkse column Over de Grens te schrijven. En, zoals u gewend bent, ook weer heerlijke tips van Tilt.  Veel leesplezier!

AGENDA
In dit online magazine geven we ruimte aan een aantal programmaonderdelen en aan een aantal mensen die we graag aan het woord laten. We geven dus niet ons hele programma weer. Als je dat juist wel wilt zien, kun je terecht op onze website.

VOORDEEL
Ben je geen dief van je eigen portemonnee? Koop dan je tickets vóór de eerste van de maand waarin de voorstelling speelt. Wie vroeg boekt, krijgt 3 euro korting op ons reguliere programma! Nóg meer voordeel? Schaf dan de VorstVrij pas aan! Voor 120 euro kun je dit seizoen gratis naar ons reguliere programma. Meer weten? Check hier!

Veel leesplezier!

Wil je wat vragen of heb je een goed idee voor dit magazine? Laat het ons weten via: publiciteit@denwevorst.nl​​