20.30u

het KIP:

We might as well fail

De eerste productie Chicks for money and nothing for free van dit jonge collectief sloeg in als een bom. Na de succesvoorstellingen Qui a peur de Regina Louf? en Becky Shaw groeide het verlangen om nog eens een puur fysieke voorstelling te maken, met dezelfde cast.

"Een beeldschone stripper die zich rond je strot slingert: zo voelt 'We might as well fail' van Het KIP."
Els Van Steenberghe gaf 4 van de 5 sterren voor de nieuwste voorstelling van het KIP: We might as well fail. Lees hieronder een citaat uit de recensie die daarbij hoorde:​

"Wat u te zien krijgt, is een explosieve mix van dans, mime, slapstick, acrobatie, tragedie en komedie. Dat klinkt inhoudloos. Het tegendeel is waar. Doorheen de schijnbare simpelheid van alle handelingen, de zotte scènes en de stomende dansscènes schemert een donker besef van eindigheid door. Samuel Becketts 'Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better', klinkt doorheen elke zucht. Het leven is te kort om het niet te vieren. Dus dan liever falen tijdens het feesten dan niet meer feesten. Dat is het motto waarmee een mens de kurken laat knallen tijdens het allerlaatste feest voor een van je allerbeste maten. Dat pijnlijke inzicht besluipt je, scène na scène, als een stripper die zich sensueel en onverschrokken rond je strot slingert... Wie maalt er om de knullige tafeldecoratie als de tafelgenoten van goud zijn?" (Lees meer)

We might as well fail is te zien op za 14 mei om 20.30 uur. Deze voorstelling staat geprogrammeerd in het kader van Incubate Festival.

Entree: 
Los ticket voorstelling via De NWE Vorst: Entree € 16,00 / Vroege Vogels (tot 1 mei) € 13,00
of
Incubate Festival dagticket (€ 17,50 ex servicekosten) of weekendticket (€ 27,50 ex servicekosten). Plaats met Incubate tickets niet gegarandeerd (vol=vol).

za 14 /

Wie maar hard genoeg probeert, zal uiteindelijk zijn doel bereiken, toch? De zes mannen van het KIP zijn klaar om met We might as well fail glansrijk de mist in te gaan. Als dat geen referentie is!


Lees meer..