T.r.a.s.h.: Milk II
Het Tilbursge T.r.a.s.h., bekend vanwege hun intense dansvoorstellingen, was in mei te gast bij CocoonDance in Bonn, Duitsland en werkte daar aan het vervolg op de korte locatievoorstelling Milk/It used to be porn. Vanavond tonen zij met Milk II het resultaat daarvan. Milk II is een solo voor T.r.a.s.h.-performer Lucie Petrusová, gemaakt door choreografe Kristel van Issum. Een teder en tegelijk heftig verhaal waarin elke stap, elke vleugelslag opnieuw beleefd wordt. Een persoonlijk verhaal, gemaakt in een periode die noodzaakte tot een nieuwe start. Een overgangsritueel naar nieuwe kleuren.

CocoonDance: Revisiting Wonderland
Cocoondance komt op uitnodiging van T.r.a.s.h. en De NWE Vorst voor het eerst naar Tilburg met hun meest recente werk: Revisiting Wonderland, geïnspireerd op zowel de tekst als de illustraties van Alice in Wonderland.
Meer dan een reproductie van deze klassieker is deze voorstelling eigenlijk een spel tussen dans en animatie. Het echte bewegende lichaam in de dans wordt afgewisseld met een (deels live) in beweging gebracht lichaam op een projectiescherm.

Trailer CocoonDance:

do 17 dec /

Bijzondere double bill met twee Nederlandse danspremières.

video-play-button

20.00

Lees meer

i

T.r.a.s.h.: Milk II. Foto Paul van Weert