FEBRUARI
Hoewel er nog veel mooie voorstellingen te zien zijn, starten we alweer met het voorbereiden van het volgende seizoen. Om het beste en meest bijzondere programma te selecteren, is onlangs ­­­­­Anneke van der Linden aangesteld als programmeur voor zowel De NWE Vorst als ook de Studiozaal van Theaters Tilburg. Anneke werkte eerder als programmeur bij De NWE Vorst, later bij het TAC in Eindhoven en bij de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch.

Terwijl er achter de schermen gewerkt wordt aan het nieuwe seizoen, genieten we ondertussen van het huidige programma. In dit magazine lees je meer over De Verjaardag van dada, de première van Jelena KosticHorrible Homeless Man van De Eenzamen, De meester en Margarita van Stormvogels en over de première van het zuid land.

Verder ook tips van Tilt en Over de Grens met Wendy Hassler-Forest​​.

AGENDA
In dit online magazine geven we ruimte aan een aantal programmaonderdelen en aan een aantal mensen die we graag aan het woord laten. We geven dus niet ons hele programma weer. Als je dat juist wel wilt zien, kun je terecht op onze website.

VOORDEEL
Ben je geen dief van je eigen portemonnee? Koop dan je tickets vóór de eerste van de maand waarin de voorstelling speelt. Wie vroeg boekt, krijgt 3 euro korting op ons reguliere programma! Nóg meer voordeel? Schaf dan de VorstVrij pas aan! Voor 120 euro kun je dit seizoen gratis naar ons reguliere programma. Meer weten? Check hier!

Veel leesplezier!

Wil je wat vragen of heb je een goed idee voor dit magazine? Laat het ons weten via: publiciteit@denwevorst.nl​​