­Het programma van de L'Avventura avond in januari vind je hieronder. De volgorde maken we nog niet bekend. Je start om 20.00 uur bij De NWE Vorst en vanaf daar word je naar de verschillende programmaonderdelen geleid.

OP LOCATIE
Beeldjutters presenteert DWAALLUMEN

Dompel je onder in Dwaallumen. Dit is geen voorstelling zoals je die gewend bent. Geen film, geen concert, geen optreden. Het is een opeenvolging van mooie, bizarre en rafelachtige beelden. Videoprojecties die samengaan met dans, soundscapes en theater.

Trailer:
IN PARADOX
Koen Smits en Sjoerd van Eijck

Koen en Sjoerd studeren aan het Tilburgse Conservatorium. Trompettist Koen Smits werd onlangs genomineerd namens Fontys Conservatorium voor de Jacques de Leeuw Prijs 2016.
Pianist Sjoerd is naast zijn opleiding al jaren actief met zijn eigen septet The D&S Project waarin Koen Smits ook speelt.
Voor L’Avventura spelen zij drie korte voorstellingen als duo. Dit duo ontstond ooit als ‘school’-ensemble maar inmiddels uitgegroeid tot een hechte samenwerking waar ze concerten mee geven door het hele land. Zij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van een eigen geluid en altijd op zoek naar nieuwe klanken. Zij spelen vooral eigen composities, maar ook enkele bewerkingen van stukken van hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Radiohead.

IN DE NWE VORST
Peerke & Lenneke: Me at the zoo #2’

Me at the zoo is een onderzoek naar lichamen op het internet.
Alles wat men niet van mij weet daar leef ik van, schrijft Peter Handke, maar wat weet jij nog niet van mij? Vraagt de man zich af die jouw kamer inkijkt. Me at the Zoo #2 is een solo voor 1 man. In Me at the Zoo #2 gaat het onderzoek naar lichamen op het internet verder. De drang om onze persoonlijkheid vorm te geven middels een camera en de behoefte om onszelf te presenteren op het web. Peerke Malschaert en Lenneke Maas ontwikkelen een reeks performances  voor de komende l’Avventura avonden. Op zaterdag 9 januari is de tweede van de reeks te zien.

­­Bezoek één zaterdag per maand met één kaartje verschillende podia en een variëteit aan presentaties. Van een concert tot dans via beeldende kunst naar circus en alles wat daartussen zit.

L’Avventura:

L’Avventura-avond

L’Avventura biedt ruimte aan jonge makers en nieuwe ideeën in een maandelijks terugkerende avontuurlijke avond. 

za 9 jan /

20.00

video-play-button

Lees meer

i