Emil en Ida van de Hazelhoeve
Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Hoewel… eigenlijk probeert Emil behulpzaam te zijn, maar dat loopt bijna altijd fout. Papa wordt dan erg boos. ´Eeeeemiiiieeeel!´schalt het dan over de boerderij. En voor straf wordt hij dan naar het houtschuurtje gestuurd. Dat vindt Emil niet erg. Hij vermaakt zich daar altijd erg goed, want hij snijdt daar uit hout poppetjes. Er staan al meer dan 300 houten poppetjes in de schuur, want zo vaak heeft Emil al voor straf in de schuur moeten zitten… Ida zou graag eens voor straf in de schuur willen zitten en houten poppetjes maken, maar hoe zij ook haar best doet, het lukt maar niet om ondeugend te zijn.

Emil en Ida van de Hazelhoeve werd bedacht door de Zweedse kinderboekenschrijfster Astrid Lindgren (1907-2001). Misschien ken je haar wel van Pipi Langkous.


62 min.

Pop up Cinema kids:

Emil & Ida van de Hazelhoeve (3+)

za 10 okt /

15.30

Dit najaar komt Pop Up Cinema ook voor kinderen naar de NWE Vorst. Vier keer komen ze speciaal voor jou met de allermooiste, allerleukste, allerbijzonderste films naar de Willem II straat. De Pop Up Cinema kinderfilms laten je lachen, huilen en soms ook nadenken.

lees meer...

i

video-play-button