Hoe bereik je als vrouw je doel? Met erotische kwaliteiten!
In de nieuwe voorstelling van Golden Palace wordt de seksualisering van de samenleving op hilarische wijze op de korrel ­­genomen.

SEKSBOM speelt zich af in een verlaten laboratorium. Daar wordt een groep jonge vrouwen in gijzeling gehouden door Bloeiende Maagden-cabaretière Ingrid Wender. Zij ­­onderwerpt hen aan een radicaal ontseksualiseringsprogramma. De brainwash veroorzaakt echter onverwachte destructieve bijwerkingen. Wat volgt is een huiveringwekkende confrontatie waarin de vrouwen hysterisch proberen te ontsnappen aan hun behaagzieke imago.
Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog. Regisseuse Ingrid Kuijpers werkte eerder samen met Ingrid Wender in de succesvolle voorstelling Lege Maag van de Bloeiende Maagden.

"Death by PowerPoint fileert de processen die spelen op de hedendaagse werkvloer en regisseur Ingrid Kuijpers doet dat vlijmscherp, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog."
**** De Volkskrant over Death by PowerPoint van Golden Palace.

"Bij Golden Palace is de slapstick altijd heel oer. Geen gein om de gein, maar een fysieke vertaling van de wirwar aan ongenoegens en hunkeringen die het innerlijk van de mens beroeren.
Trouw over Het leven is een feest van Golden Palace.

Seksbom gaat in première op 24 oktober in Haarlem.Golden Palace:

Seksbom

za 31 okt /

20.30

lees meer...

i

Golden Palace: Seksbom_foto Ben van Duin.